Spotify, Apple Music, Youtube, Tidal, Deezer, Soundclound… Monet musiikkisovellukset ovat nousseet 2000-luvun aikana valtavaan maailmanlaajuiseen suosioon. Musiikki tavoittaa tänä päivänä enemmän ja nopeammin ihmisiä kuin koskaan aikaisemmin. Ilmiö on samalla toki johtanut siihen, että esimerkiksi cd-levyjen myynti on lähtenyt hurjaan laskuun, vaikkakin nostalgia myy edelleen, ja silloin tällöin myös cd-levyjen ja erityisesti vinyylilevyjen myynnissä on havaittavissa pieniä piikkejä.

Tapetin tilaaminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella

Musiikin lisäksi myös shoppailu on siirtynyt nopealla tahdilla verkkoon. Netissä shoppailu on erinomainen tapa säästää aikaa, mutta ennen kaikkea rahaa, sillä nettikaupan kustannukset ovat kivijalkaliikkeitä huomattavasti pienemmät, jolloin myös myytävien tuotteiden ja palveluiden hinnoissa on mahdollista joustaa enemmän.

Julisteita, tapetteja ja kehyksiä tarjoava Kotitapetti on luonut erinomaisen valikoiman tyylikkäitä, laadukkaita ja ennen kaikkea hyvään hintaan varustettuja tuotteita kodin seinien sisustamiseen. Tapettikaupoille lähteminen ei koskaan ennen ole ollut näin helppoa!

On ymmärrettävää, että tapetin testaaminen oman kodin seinälle on tärkeää ennen kokonaisten rullien tilaamista. Sokkokaupoille ei tarvitse onneksi lähteä, sillä Kotitapetti tarjoaa mahdollisuuden tilata parhaista paloista tapettinäytteet kotiovelle. Tapettinäytteen avulla parhaimman sävyn ja mallin näkeminen suoraan valitun huoneen seinällä auttaa visualisoimaan mielessä paremmin, miltä valittu tapetti tulisi näyttämään.

Mitä musiikin striimaus tarkoittaa?

Sana striimaus on tänä päivänä lähes jokaisen huulilla. Musiikin striimaus tarkoittaa musiikin suoratoistoa. Musiikin suoratoistolla tarkoitetaan puolestaan visuaalisen median, kuten videokuvan ja äänen lataamista internetin palveluista reaaliajassa. Lataus ei jää automaattisesti laitteen muistiin, eli suoratoistolla sisältöä toistetaan reaaliajassa internetin välityksellä niin, ettei kyseinen media jää toiston jälkeen laitteen muistille talteen.

Toisin kuin esimerkiksi tv-kanavien lähetysten suhteen, suoratoistopalveluiden käyttöä ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan suoratoiston alkua, jatkoa ja loppua voi hallita itse omalla laitteellaan omasta fyysisestä sijainnista riippumatta. Suoratoistopalvelut mahdollistavat tänä päivänä useiden kymmenien tuhansien kappaleiden ja musiikkivideoiden kuuntelun lähes ilmiömäisellä resoluutiolla ja nopeudella. Musiikkivalikoimakin painaa yhtä paljon kuin laite itse, olipa kirjastossa sitten kymmenen tai miljoona kappaletta!


Categorised in: Musiikin ilmiöitä